Média12 Képzési Központ

Az építőiparban – ezen belül az épületgépészet, épületvillamosság terén – az ország egész területéről elérhető, valós piaci igényekre épülő, a fejlődést és fejlesztést elősegítő szolgáltatásrendszert kínáló képzőintézményt építünk, működtetünk.

Tevékenységi körünk:

  • hatósági képzések a szakmagyakorláshoz szükséges jogosultságok megszerzéséhez és megtartásához,
  • ismeretbővítő, naprakész tudást adó, a fenntartható fejlődést segítő egyéb képzések,
  • képzési szolgáltatások,
  • rendezvényszervezés.

A képzési lehetőségeket, szolgáltatásokat igyekszünk elérhetővé tenni Magyarország egész területén, a régióközpontokban és lehetőleg minden megyeszékhelyen. Részt kívánunk venni az utánpótlásnevelésben, az érintett szakmák ismertségének, elismertségének növelésében, az új generáció integrálódásában, a generációk közötti tudásátadás segítésében.

A Media12 Képzési Központ az a hely, ahol a gondolatok megoszthatók, a kérdések feltehetők, közös lehet a megoldáskeresés, együttműködő a cselekvés.

Folyik a képzés

Fontosnak tartjuk, hogy azok, akik lépést akarnak tartani a szakma fejlődésével, akik egyre jobb minőségben akarnak dolgozni, akik nyitottak az új területek megismerésére, egymásra találjanak azokkal, akik egy-egy szakterület neves képviselői, jelentős szakmai tudás birtokosai.